IGC Advanced

Betrouwbaar


In nauwe samenwerking met diverse partners, onder andere uit de industriële reinigingsbranche, houdt ASW zich al sinds 2001 bezig met de ontwikkeling van een doordacht concept voor een mobiel aardpunt verificatie systeem. Dit resulteerde in 2006 in de introductie van het eerste gedigitaliseerde model: “Smart” genaamd.

Met inmiddels meer dan 1.000 geïnstalleerde systemen bewijst IGC Smart een betrouwbaar en noodzakelijk systeem te zijn. Dit wordt dagelijks beproefd wanneer stoffen onder hoge druk worden getransporteerd, zoals onder andere tijdens hoge druk reinigen, druk vacuüm reinigen en chemisch-technisch reinigen.

Innovatief en vooruitstrevend als we zijn kunnen we u nu de opvolger van IGC Smart presenteren;

 

IGC Advanced!

 

Deze nieuwe generatie aardingskasten voor de mobiele sector is ontwikkeld op basis van de laatste technologische ontwikkelingen met als doelstelling; het bevorderen van een veilige werklocatie!

De IGC Advanced is volledig CE gekeurd door een gecertificeerd consultancy- en testbureau op het gebied van elektro- en elektronicatechniek. IGC Advanced beschikt dus over de verplichte keuringen met betrekking tot emissie, immuniteit en automotive toepassingen.