IGC Advanced

Loop control

De aarding moet overal en onder alle omstandigheden kunnen worden gecontroleerd.

Elk voertuig met een opbouw voor hoge druk- en vacuümtechniek heeft “voertuig-eigen” elektrische karakteristieken. Deze karakteristieken worden digitaal opgeslagen in de gemonteerde IGC Advanced. Hierdoor ontstaat een uitermate betrouwbare meetcyclus, met een smalle bandbreedte, die veilig werken garandeert.

IGC Advanced beschikt daarnaast over een intern “virtueel” aardpunt. Hierdoor kan IGC Advanced ieder willekeurig aardingspunt “toetsen” op voldoende afvloeiingscapaciteit. Deze twee eigenschappen maken IGC Advanced uniek.

Na het inschakelen van IGC Advanced controleert de proces software, met behulp van het virtueel aardpunt, de unit. Vervolgens worden de voertuig karakteristieke waardes toegevoegd. De unit toetst mogelijke chassis sluiting en gaat daarna over in de zogenaamde loopmeting.

De IGC Advanced blijft, niet alleen de aardklem, maar ook de kwaliteit van het aardpunt en de directe omgeving constant controleren tijdens het laad- en losproces. Dit noemen wij “loop control”. Elk aardpunt wordt voor aanvang van de werkzaamheden gecontroleerd en continu gemonitord, wat een optimale veiligheid tijdens de werkzaamheden garandeert.

Loopcontrol_ENG« Terug