IGC Advanced

Nieuwsbrief 3 – 2014

 igc-mailing-top
IGC ADVANCED NU AL EEN SUCCES!!!

 
De nieuwe generatie aardingskasten !

 
Eind januari informeerden wij u over de afrondingsfase waarin de opvolger van de betrouwbare IGC (Intelligent Ground Control) Smart zich bevindt. Meer dan 1000 voertuigen maken inmiddels gebruik van ons beproefde Smart concept. De IGC Advanced geeft hier een extra dimensie aan en zo is er een compleet nieuwe generatie aardingskasten ontstaan.

 

 

Pilot binnen 1 week volgeboekt!

 
De functionaliteiten van IGC Advanced zijn vooruitstrevend en vernieuwend. Niet vreemd dat onze oproep voor deelname aan een pilot binnen 1 week was volgeboekt. De deelnemende bedrijven zijn inmiddels door ons geïnformeerd en starten begin april met het uittesten van de IGC Advanced in praktijksituaties.
Natuurlijk zullen wij de feedback op deze pilot gebruiken en waar mogelijk implementeren om tot een perfect eindproduct te komen. De IGC Advanced wordt hierdoor een uniek product wat specifiek is ontworpen voor hoge druk reinigen, druk vacuüm reinigen en chemisch-technisch reinigen.

 

 

Waarom IGC Advanced?

 
De uitgangspunten voor de nieuwe IGC Advanced zijn gebaseerd op het “blijvend” verbeteren van  veiligheid. En dat op eenvoudige en zeer praktische wijze! Maar hoe kun je veiligheid verbeteren of zelfs controleren en garanderen? Wij hebben hier bij ASW goed over nagedacht en aan de hand van een aantal doelstellingen de IGC Advanced ontwikkeld.  Onderstaand een tweetal voorbeelden van de uitgangspunten in het ontwikkelingstraject;

 

 
Ontwikkel doelstelling -1-
Veilig werken betekent dat je weet wat je doet of gedaan hebt.
Is er een goede aarde of kan veilig werken niet worden gegarandeerd? Naast de groen / rode signalerings lamp biedt de IGC Advanced een diagnose scherm. Hierop is meteen in duidelijke begrippen te lezen wat de status van de aarding op dat moment is. Geen telefoontjes naar kantoor of technische dienst, maar in heldere begrippen waar het aan schort.
Ontwikkel doelstelling -2-
Achteraf controle veilige werkwijze door opvragen “rit informatie”.
Klachten en/of een situatie op locatie is op dit moment door niemand achteraf te controleren. In de IGC Advanced worden meetresultaten “gelogd”, zodat er een registratie van de laad & los periode plaatsvindt. Deze is eenvoudig middels USB te downloaden, waardoor de operator exact kan zien wat er tijdens de periode van laden en lossen qua aarding is gebeurd. Opmerkingen van chauffeurs en/of ander bedienend personeel, kunnen eenvoudig middels deze registratie worden geanalyseerd.

 

 

IGC Advanced
Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de nieuwe details, de vorderingen en de introductie van IGC Advanced! In onze volgende nieuwsbrief laten we u weten hoe de IGC Advanced door de bedrijven binnen de pilot is ontvangen. Neemt u geen deel aan de pilot maar heeft u toch wensen ten aanzien van ons nieuwe product, laat het ons dan weten!

 

 

 

Veilig werken doen we samen en samen maken we het veiligste product!

 

asw-logo

 

uw partner in mobiele aardpunt verificatie systemen!

 igc-mailing-bottom


ASW
| Karperweg 32 | 4941 SL Raamsdonksveer
T: 0162 – 57 12 20 | F: 0162 – 52 56 57 | I: info@asw-online.nl